3 April 2013

Bob Lokman Kritikal - Al Fatihah..!

Posted by bong dom On Rabu, April 03, 2013 | No comments
Kesian...semoga cepat sembuh..! teruk betul sakitnya ni..! sakit sebegini di khuatiri tak sempat mohon maaf..! Jadi kepada semua orang UMNO tolong la maafkan umpan busuk hamPAS yang semakin membusuk dan tak laku ni..! 

Tapi sakit macam ni bukan senang nak baik, sakit macam ni takde pakar yang boleh ubatkan! sakit macam ni pun dah ramai yang gol..!

Ini sakit otak..! sakit jiwa..! sakit hati perut namanya!

MELAKA 3 April - Tidak sudah-sudah bekas selebriti yang kini aktivis Pas, Bob Lokman, terus diperalatkan oleh pakatan pembangkang khususnya Pas untuk membuat tuduhan, tohmahan dan cercaan kepada kepimpinan kerajaan Barisan Nasional (BN) di pentas ceramah mereka.

Terbaru malam tadi, sekali pun kredibilitinya di pentas politik dan kewajaran pembangkang memperalatkan beliau terus dipersoalkan ramai orang, Bob Lokman membuat tuduhan liar yang tidak berasas kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Kata Bok Lokman, Perdana Menteri sengaja melambat-lambatkan pengumuman pembubaran Parlimen kerana mahu mencetuskan huru-hara sekali gus membatalkan Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Walaupun tuduhan Bob Lokman itu terang-terang tidak berasas dan tidak akan dipercayai umum, namun dia tetap menegaskan sedemikian ketika berucap dalam ceramah di pentas pembangkang di Taman Indah 2, Padang Jambu, Bukit Baru dekat sini malam tadi.

Lebih keterlaluan, dia secara membuta-tuli mengaitkan persoalan huru-hara dan kelewatan pembubaran Parlimen dengan tragedi pencerobohan pengganas di Lahad Datu dan lain-lain tragedi di negara ini sebelumnya.

Katanya, Perdana Menteri mempunyai taktik untuk membatalkan Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) iaitu dengan mengadakan huru-hara.

"Najib penakut tak bubar Parlimen. Mungkin tak bubar Parlimen ini ada satu taktik lain yang boleh membatalkan segala-gala yang mencetuskan huru-hara.

"Al-Maunah berlaku dekat pilihan raya, kes Ibrahim Libya juga dekat pilihan raya dan Lahad Datu juga berlaku dekat pilihan raya. Apa makna ini?

"Pemimpin ini penuh pengalaman dengan kejahatan dan penipuan dan mereka ini orang yang sangat tersusun dalam mengatur kerja mereka walaupun kerja-kerja jahat," katanya.

Populariti Bob Lokman nampaknya semakin menurun terutama di kalangan penyokong Pas sendiri apabila kehadiran beliau hanya mampu menarik kira-kira 200 orang khayalak ke program ceramah itu. - UTUSAN ONLINE

Jenis perosak memang macam ni..! Tak dapat orang tua..kanak kanak pun nak dirosakkannya..! kesian puak hamPAS ni..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

0 comments:

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

Google+ Followers

Pengikut